Despre noi

Despre noi

Caserole catering, detergenți profesionali, servețele profesionale

STEFANAKI S.R.L. cu sediul în Craiova a fost fondată în 2007 și dezvoltată în 2008 pe distribuția produselor nealimentare în Ho.Re.Ca. Ideile inovative au produs societății o creștere progresiv-constantă într-un timp scurt.

Principiul de bază al societății nu are în vedere doar vânzarea propriu-zisă a produselor, ci identificarea nevoilor clienților, consilierea și oferirea de servicii de calitate în raport cu noua legislație impusă de Comunitatea Europeană.

Fiind Ho.Re.Ca. un segment foarte amplu privind gama produselor folosite în domeniu și considerând noile norme H.A.C.C.P., firma noastră oferă consultanță gratuită în vederea soluționării nevoilor fiecărui client. Criteriul care stă la baza societății privind relația cu clienții este „CREȘTEM ÎMPREUNĂ”.

Sistemul pe care dorim să-l dezvoltăm “PROFESSIONAL HIGIENE MANAGEMENT” a fost implementat cu succes în țările vestice și are la bază consilierea clientului, sub formă eficientă maximă cu calitate ridicată într-un timp scurt și un consum redus.

Realizăm toate acestea cu o echipă de profesioniști sprijiniți și consiliați de partenerii noștri de afaceri, firme producătoare din țară și străinătate cu experiență în domeniu.